17.10.17

MANIFEST de la FAV


Benvolguts

Davant dels fets que es varen produir ahir a Madrid amb la presó incondicional per a Jordi Sánchez i Jordi Cuixart els dos líders de les entitats ciutadanes ANC i Òmnium, la FAV manifesta que:

Condemnem i rebutgem la deriva judicial i la manca de diàleg emprat pel govern Espanyol, que en lloc de treballar per la pau i pel diàleg polític, respon al diàleg ofert per Carles Puigdemont, enviant a la presó als dos líders de la societat civil catalana, per motius exclusivament polítics. I exigim la llibertat d'aquests dos presos polítics, que han actuat sempre de forma pacífica.

De la mateixa manera trobem inacceptable el silenci o la no condemna dels fet per part de qualsevol altre representant polític, ja que els converteix en còmplices i de col·laboradors d'aquesta deriva on en comptes d'actuar políticament, es judicialitza tot.

Com entitat veïnal, ens mantenim ferms en la democràcia, en el respecte a les idees dels altres i en totes les activitats de la ciutadania que es proposin des de la no violència i de forma pacífica.

Nosaltres seguirem treballant per construir un nou país, de forma continua i pacífica optant sempre pels valors democràtics per davant de tot us de la violència i repressió que ens castiga l'estat espanyol.

Atentament

Federació d'Associació de Veïns de Girona